Välkommen till vår sajt om svenska arenor – hos oss hittar du intressant läsning om idrotts- och eventarenor runt om i vårt avlånga land. Det är med andra ord här du ska kika in om du vill veta var ett visst hockeylag spelar, vilken arena som är störst eller i vilken arena din favoritartist uppträder. Gillar du, precis som oss här på sajten, att spela på betting online, kan du förvänta dig ett bra underlag för ditt spelande. Vi ger dig information som på ett eller annat sätt kan ha betydelse för ditt spelande på odds och betting.

Kapacitet och byggnad

Ibland är vissa arenor primärt framtagna för en viss typ av sport, så som ishockey, men i de flesta fall brukar svenska arenor vara anpassade till att fungera för olika typer av arrangemang. Våra moderna arenor är storleksmässigt byggda utifrån den publik som förväntas till de event som planeras äga rum. Vi bakom sajten tycker det är riktigt spännande med arenabyggen och därför ger vi dig även läsning om vilket material som används vid byggandet av arenor i Sverige.

Folkfest i svenska arenor

Tack vare hög kvalitet och ett större antal nybyggda arenor runt om i Sverige finns stora möjligheter för dessa hallar att stå värd för många olika event. Det är med andra ord inte bara svensk idrott som har nöjet att vistas i våra svenska arenor – tvärtom äger även andra evenemang, som till exempel Melodifestivalen, pokerturneringar och shower, rum vid upprepade tillfällen. På den här sajten beskriver vi mer i detalj hur pass bra våra svenska arenor faktiskt är.

Välkommen till vår sajt om svenska arenor!